Grieks restaurant Olympia Zwolle
Grieks restaurant Olympia Zwolle
Grieks restaurant Olympia Zwolle

Beste Restaurant Zwolle

Het beste Griekse restaurant vindt u in Zwolle. Restaurant Olympia is een authentiek Grieks restaurant waar de traditionele Griekse keuken echt tot zijn recht komt. Onze diverse soorten gerechten zijn daarbij ook nog eens betaalbaar. Daardoor zijn zowel mensen met een laag als een hoog inkomen bij ons van harte welkom. Het beste restaurant van Zwolle is daarmee toegankelijk voor iedereen.

Bij restaurant en steakhouse Olympia in Zwolle bent u altijd verzekerd van lekkere Griekse gerechten van hoge kwaliteit. Deze worden dagelijks vers bereid vanuit onze eigen keuken. De diverse soorten gerechten lopen uiteen van heerlijke Tarama, Solomas Carpaccio of traditionele Keftedakia. Maar, ook als u vegetarisch wilt eten in Zwolle bent u in ons restaurant van harte welkom. De gerechten worden bereid in een echte houtskool oven zodat de smaakbeleving nog beter tot zijn recht komt.

De Griekse cultuur in het restaurant draagt daar natuurlijk aan bij. Eten bij het beste restaurant van Zwolle staat daarmee garant voor een avond genieten met vrienden of familie. Onze menukaart is zeer gevarieerd en biedt tal van verse vlees en visgerechten. Restaurant Olympia is in het centrum van Zwolle gelegen en goed bereikbaar.

Lekker eten bij het beste restaurant van Zwolle

Betaalbaar, goed en gezellig eten doet u natuurlijk het beste bij restaurant Olympia in Zwolle. In ons sfeervolle restaurant geniet u van traditionele Griekse vlees of visgerechten welke elke dag vers worden bereid. Daarbij maken we gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit welke uiteraard met zorg worden samengesteld.

Onze gerechten zijn voorzien van een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Lekker uit eten gaan bij restaurant Olympia in Zwolle hoeft daarom niet duur te zijn. We laten u graag kennismaken met de sfeervolle ambiance in ons restaurant, de vriendelijke bediening en uiteraard de lekkerste Griekse gerechten. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u kiest voor een heerlijk mals grill gerecht zoals Bifteki of Knossos, of liever kiest voor visgerechten zoals Garides met garnalen of Pestrofa.

Onze ervaren koks weten van elk gerecht een bijzondere smaakbeleving te maken. Ondertussen geniet u samen of met een groter gezelschap van de gezellige Griekse cultuur die heerst in ons restaurant. Ook als u vegetarisch wilt eten in restaurant Olympia in Zwolle bieden we een ruime keuze aan gerechten. Hierbij kunt u denken aan Moussaka met courgettes of een smakelijke Evros schotel met feta en paprika. In ons steakhouse in Zwolle bent u van harte welkom.

Olympia - Grieks Specialiteiten Restaurant

06 44 04 54 30 | info@restaurantolympiazwolle.nl

Grieks restaurant Olympia is op zoek naar een nieuwe locatie.

Daarom kunnen wij u momenteel helaas niet hartelijk verwelkomen in een fysiek restaurant, maar wij kunnen wel bij u thuis bezorgen. Als u uw bestelling 24 uur van te voren doorgeeft via Whatsapp (06 44 04 54 30) dan zullen wij er voor zorgen dat het op tijd bij u thuis bezorgd wordt. Alleen bestellingen voor minimaal 4 personen worden geaccepteerd voor bezorging.

Bij grote feesten, bijeenkomsten of evenementen passen wij ons aan aan uw budget. Graag uw bestelling via Whatsapp (06 44 04 54 30) doorgeven en bevestigen. Hiervoor is betaling vooraf nodig.

Olympia © 2005 t/m 2024 | Disclaimer