Grieks restaurant Olympia Zwolle
Grieks restaurant Olympia Zwolle
Grieks restaurant Olympia Zwolle

Vegetarisch eten ZwolleAls u graag vegetarisch wilt eten in Zwolle bent u bij Grieks restaurant Olympia van harte welkom. Bij ons geniet u van de heerlijkste vegetarische gerechten die op traditionele Griekse wijze worden bereid. Uiteraard zijn al onze schotels van hoge kwaliteit en worden ze dagelijks vers bereid door ervaren koks. Maak kennis met de traditionele Griekse keuken van restaurant Olympia als u vegetarisch wilt eten in Zwolle.

U bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. Vegetarisch eten wordt steeds populairder. De Griekse keuken sluit daar perfect bij aan. Binnen deze keuken wordt er veel gewerkt met verse kruiden en groenten welke met zorg samen worden gesteld tot een heerlijk gerecht. Bij steakhouse Olympia in Zwolle kunt u daarom niet alleen genieten van authentieke vis en vleesspecialiteiten, maar maakt u ook kennis met de vegetarische Griekse keuken.

Hierbij kunt u denken aan voorgerechten zoals Feta, Tiro Salata of Melitzano Salata met aubergine en knoflook. Wilt u liever kennismaken met warme vegetarische voorgerechten met een Grieks tintje? Kies dan voor onze Dolmadakia of Spanatiropita. Knapperige bladerdeeg met verse Griekse schapenkaas en spinazie. Al onze gerechten zijn betaalbaar en geschikt voor iedereen met een laag of hoog inkomen. Daarnaast is ons restaurant in het centrum van Zwolle toegankelijk voor iedereen.

Lekker vegetarisch eten in Zwolle

Als beste restaurant van Zwolle bent u bij Olympia van harte welkom voor een gezellig avondje uit. Ondertussen geniet u van de meest authentieke en smaakvolle Griekse gerechten met vis of vlees. Ook als u vegetarisch wilt eten in Zwolle staan we voor u klaar. Kies een heerlijk gerecht van onze menukaart of laat een lekker vegetarisch gerecht samenstellen door één van onze traditionele koks.

Kies bijvoorbeeld voor Moussaka met aardappel en aubergine of proef onze verse Evros schotel met okrabonen en knapperig vers gebakken aardappeltjes. Natuurlijk worden al onze traditionele Griekse gerechten geserveerd met bijgerechten zoals salade en heerlijke huisgemaakte tzatziki met verse kruiden. Natuurlijk bent u bij restaurant Olympia in Zwolle ook van harte welkom als u wilt genieten van vlees of vis. Deze worden op traditionele wijze middels een houtskool oven bereid.

Doordat we alleen werken met dagverse producten, proeft u de authentieke smaak van de Griekse keuken. De Griekse cultuur in het restaurant staat tevens garant voor een ontspannen avond uit in een gezellige ambiance. Traditioneel en vegetarisch eten doet u dan ook het beste bij restaurant Olympia in Zwolle.

Olympia - Grieks Specialiteiten Restaurant

06 44 04 54 30 | info@restaurantolympiazwolle.nl

Grieks restaurant Olympia is op zoek naar een nieuwe locatie.

Daarom kunnen wij u momenteel helaas niet hartelijk verwelkomen in een fysiek restaurant, maar wij kunnen wel bij u thuis bezorgen. Als u uw bestelling 24 uur van te voren doorgeeft via Whatsapp (06 44 04 54 30) dan zullen wij er voor zorgen dat het op tijd bij u thuis bezorgd wordt. Alleen bestellingen voor minimaal 4 personen worden geaccepteerd voor bezorging.

Bij grote feesten, bijeenkomsten of evenementen passen wij ons aan aan uw budget. Graag uw bestelling via Whatsapp (06 44 04 54 30) doorgeven en bevestigen. Hiervoor is betaling vooraf nodig.

Olympia © 2005 t/m 2024 | Disclaimer